lauantai 25. maaliskuuta 2017

ETSIVÄ LÖYTÄÄ JA KOLKUTTAVALLE AVATAAN

Noin vähän yli kuukausi sitten kirjoitin uuden asunnon etsinnästäni, joka vaikutti aika epätoivoiselta, niin kurjia näkemäni vuokrattavat paikat olivat. Kävin katsomassa vielä muutamaa. Yhtä mainostettiin kauniina terassi-asuntona. Asuntona oli pieni huone, keittiönurkkauksella, ilman varsinaista suihkua. "Terassi" oli pieni parveke, josta oli suora näkymä vilkkalle kadulle ja alas pihalle, jossa oli osittain likaisen pressun peittämä kuoppa, kuin jonkin arkeologisen kaivauksen jäänteet, ainoastaan, tässä paikassa ei ollut mitään historiallista kaivettavaa! Toinen, jota kävin katsomassa, oli n 18m2 kokoinen huone, täysin ala-arvoisessa kunnossa, huonosti ja vaillinaisesti kalustettu ja jo ovelta lemahti vastaan virtsan haju. Molemmista paikoista vuokraa pyydettiin lähes 900€.
Lähetin myös kyselyjä muutamiin mainoksiin, ja sainkin kaksi vastausta, samana päivänä. Molemmat sijaitsivat haluamallani alueella Etelä-Jerusalemissa, mutta yksi niistä vapautuisi vasta kesäkuussa. Minulla oli pieni toivomus Taivaan Isälle; olin kärsinyt nykyisen kotini pimeydestä (ja kylmyydestä!) , olihan asunto puoliksi kellarikerroksessa, eikä auringon valo tänne ylttänyt. Kaipasin valoa, ainakin pieni parveke olisi kiva, jotta voisi juoda aamukahvit ulkona ja voisin laittaa sinne muutamia kasveja, ehkä jopa yrttejä. Asunto, jota lopulta kävin katsomassa, sijaitsee hieman vaikesti löydettävässä paikassa, sokkeloisen talon päädyssä. Sinne mennään sisään oman TERASSIN kautta. Terassi on isompi kuin itse asunto, ja se kylpee auringon valossa! Sen vieressä on vielä rinne ja pieni metsikkö, jossa kasvaa havupuita. Aivan kuin Suomessa! huudahti ystäväni, joka oli kanssani katsomassa asuntoa. Asunto tuntui omalta jo ennen kuin olin nähnyt sitä sisältä!

Tällä viikolla allekirjoitettiin virallinen vuokrasopimus, muutan asuntoon toukokuun alussa. Asunto on alueella, josta on n tunnin kävely keskustaan, eli en ole eristyksissä enää sapattinakaan. Lisäksi sen ohi ajaa  myös arabibusseja. Lähellä asuu useita seurakuntalaisia, joten seuraelämäni saattaa myös vilkastua ja helpottua.
Olen todella kiitollinen tästä ihmeellisestä rukousvastauksesta! Jumala vastaa usein enemmän, kuin osaamme edes pyytää tai kuvitellakaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti